• Eshuis Metaal

Bedrijfsprofiel

• Impressum

• Disclaimer

• Contactpersonen

• Contactgegevens


Eshuis Metaal BV

Noorwegenweg 4

7772 TB  Hardenberg

Nederland

Tel. +31 (0) 523 273 774


E-Mail:  info@eshuis-metaal.nlmeer dan 40 JAAR ERVARING in metaalbewerking

• Referenties

• Nieuws

Vacatures

• Productie / Diensten

• CNC frezen

• CNC draaien

• Machinepark / Machinelijst

• Flexibele Productie automatisering

• Kwaliteit


Copyright by Eshuis Metaal BV

    

   Eshuis Metaal BV

    Contactpersoon:

    Marcel van Dijk

    Tel.: +31 (0) 523 273 774

    E-Mail: m.vandijk@eshuis-metaal.nl

Techniek Fanaat
“Dé aanpakker die graag leren wil”

Wie we zijn


Eshuis Metaal BV heeft ruim 40 jaar ervaring in de metaalbewerking (CNC draaien en frezen) en beschikt over moderne machines. Bij ons kun je het vak leren en krijg jij de kans je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Of je nu een doener of denker bent maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je een echte aanpakker bent en oog voor detail hebt. We starten altijd met een inwerkperiode waarin we samen gaan bepalen op welke plek in het bedrijf jij het best tot je recht komt, eventueel aangevuld met een passende opleiding. Lijkt jou dit wat?


Wat ga je doen
Afhankelijk van je kennis en ervaring kun je starten als productiemedewerker en produceer je diverse onderdelen met  computergestuurde machines. Bij ons is alles “High Tech”. Je krijgt te maken met computers, robots en 3D bewerken en programmeren.
Je start met productiewerk. Met uiteraard goede begeleiding ga je steeds een stapje verder. Je voert controles uit om vast te stellen of alles loopt zoals het moet. Een precies werkje want we werken tot een 100e van een millimeter nauwkeurig. Je leert het opstarten van de machines en vervangen en bijstellen van gereedschap. Vervolgens leer je het instellen van de machines en hoe je programma’s moet aanpassen. Het lezen van technische tekeningen is hierbij ook een belangrijk onderdeel want aan de hand daarvan weet je o.a. welk gereedschap er besteld moet worden en hoe de machine moet worden geprogrammeerd. Wij doen dat met het CAD CAM programma “Top Solid”.

Alle begin is moeilijk en het werk is best wel ingewikkeld. Zolang jij nieuwsgierig en geïnteresseerd bent in hoe de systemen werken en de processen verlopen breid je je vakkundigheid steeds verder uit. Je krijgt veel vrijheid in je werk zoals het zelf indelen van je werkzaamheden. Ook krijg je steeds meer verantwoordelijkheid voor de taken die je doet. Zo zorg je er voor, dat de groei die je voor ogen hebt, werkelijkheid wordt. Daarnaast is er altijd wel een ervaren collega die graag zijn kennis met je deelt. Samen met een team van leuke collega’s zijn we altijd bezig met de dag van morgen en willen we steeds beter worden in wat we doen. Heb jij die drive ook?


En heb je verder

MBO 3 niveau met de mogelijkheid door te groeien naar niveau 4

Affiniteit met techniek en/of metaalbewerking en wil je hierin de expert worden

Leergierigheid zonder limiet

Zin om ons fulltime te komen versterken

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou! Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen en stuur dit, aangevuld met je CV, naar Marcel van Dijk, m.vandijk@eshuis-metaal.nl.

Werken bij Eshuis Metaal